Hei taas täältä Rovaniemeltä.
Op-koulun 4 ensimäistä viikkoa on vierähtänyt tosi nopeaan. Paljon on ehtinyt tapahtumaan. Olimme viikon Ruotsissa Restenäsissä YWAMin 50-vuotis juhlilla. Tapahtumat joihin itse osallistuin olivat lähinnä lasten ohjelma, joka oli ihana, vaikka eka päivänä yritinkin epätoivoisesti kääntää ruotsista suomeksi, mitä edessä tapahtuu. Onneksi muina päivinä opetus oli englanniksi. Pääsin myös yhtenä iltana ilta ohjelmaan ja tykkäsin kovasti. Itse nautin kun sain vapaata kaupassa käynnistä ja ruuanlaitosta ja olin lasten kanssa leikkimässä. 
Vastullaani koulussa on eittiö eli ruuanlaitto ja kaupassa käynti, Ensiapu ja tietenkin omien lasten hoito. Tilanne haastava mutta nautin kun saan palvella täällä jotenkin. 
Hengelliseti on ollut välillä rankaa koska jouduin kovan hyökkäyksen kohteeksi omassa ajatus maailmassa. Toisella viikolla varsinkin en ollut oma itseni koska vihollinen pommitti koko ajan ajatuksilla että: Sinusta ei ole tähän. Et osaa puhua oikein jne. Onneksi sain avun muistelemalla 2Aik lukua 20 Jossa kuningas Joosafatia ja Israelia vatsan hyökkää vihollinen. Jumala antaa erikoisen strategian kuninkaalle heidän tulee vain seistä ja katsella miten Jumala lyö vihollisen kun Israelilaiset ylistävät Jumalaa. Sain taas kerran muistutuksen siitä miten tulee turvata Jumalaan aina.
Koulussa on ollut suurena mylläkänä se että eräs oppilas on toiminut väärin ja nyt omasta valinnasta lopetti koulun ja se on olut hastavaa ja vaikea asia. Rukoilen että tämä nuori poika saisi Jumalan johdatusta ja valitsisi parannuksen teon eikä selittelyä omille virheilleen. 
Rukous aiheet: 
Lapset ovat uhma iässä ja se vaati paljon minulta kärsivällisyyttä ja viisautta.
Oma jaksaminen kaiken työn keskellä.
Oppilaat 4 tyttö ja 1 poika ja tämä kesken jättänyt poika erityisesti.
Selkeä johdatus tuleeko meidän perheen lähteä akstioon.
Rakkaudella Nora
Ps . Haluasin perustaa meidän perheelle rukous ringin joka kuukauden päivälle. Eli jos tahdot sitoutua rukoilemaan kerran kuussa perheemme puoleta ota yhteyttä. Tai tiedät jonkun joka tahtoisi saada uutiskirjettä meiltä ilmoittele kuka.