Nyt kun netti toimii vosi kirjoitella kuulumisia.Tässä viime viikonloppuna täti tulla paukautti kylään puolenpäivän varoitus ajalla. Viikonloppu sujui mukavasti toihan täti eväät tullessaan ja sitten la aamupäivä oltiin kaupungilla ja ilta päivällä mentiin mummille kahveelle. Ilalla sitten saunaan ja su aamu tädin
pesue lähtikin liikkelle jo kymmenen maissa ja keritiin päivä kokoukseen. Iltapäivästä lähetiin pyörä retkelle kodalle josta takasin tullessa pikku mies nukahti pyörän kyytiin huonejen päikkäreitten vuoksi.

Sitten ensi viikolla mulle tulee hoito lapsi kuukaudeksi aamupäiviksi kolmeksi tunniksi. Tyttö on 9kk joten saa nähdä miten menee. Tuleeko Simolle mustasukkaisuus ongelmia vai ei. Onneksi meillä on kaks syöttistä pitäis saaha se sisaristuin mut voi olla et saan sen ny viikonloppu tai ens viikon alus. Pitää vaan selvittää käykö se meitin rattaisiin kun on eri merkkinen.

Ps: Tiedossa on käsityö päivityksiä ja kuvia Otavassa sataneista rakeista kuhan saan kuvat tälle koneelle tai jollekkin levylle.

Niin ja hyviä uutisia Simo saapi syyä kananmunaa =)