Meiilä oli ilo ja kunnia osallistua paikallisen yhteistyöhenkilön otto tyttären synttäreille. He järjestivät ne täällä meidän majapaikassa ja olivat kivat lasten synttärit. Harmikseni ei ole kuvia tarjoilu pöydästä mutta tarjolla oli pizzaa, lihapyöryköitä, friteerattua kanaa ja muuta herkkua makeana oli tarjolla vain suklaa keksejä ja kakku sitten juhlan lopuski. Lapsille oli esintymässä ja ohjelmaa järjestämässä pelle mikä oli mahtavaa. Simo ainakin oli ihan innoissaan koko aja ja Roosa neitikin pienen alku jännityksen jälkeen uskaltautui muitten mukaan juoksemaan. Kuvat kertokoot enemän

Simo ja yhteys työntekijämme pojan kanssa

Simo pääsi osallistumaan renkaiden "heittoon " oikeasti tiputteli ne vaan tohon keppiin.

Ruokapöydässä oli kaikkea herkkua

Pelle teki pojille ilmapallo: kypärän , miekan ja vyön johon miekan sai talteen.

 

Roosa sai pikku puudelin

 Lopuksi pelle maalaili kasvoja ja Simo sai hämähäkin vekon jota ei sitten antanut pestä pois ennekuin kahden päivän päästä.

Viimeisin kuva muuta ei vähäisin

Tässä yksi pieni muu jonka tahtoisin pakata myös matkalaukkuun . Hän ei ollut mukana syntäreillä mutta näitä otuksia ollan nyt käyty ahkerasti katselemassa kun joka päivä lapset ovat tahtoneet mennä. Joka päivä ei kuitenkaan ihan olla käyty mutta viimeksi kävimme juuri sopivaan aikaan kun vasikat saivat maitoa ja osalle setä antoi pullosta. Harmi kun ei kamera silloin ollut mukana.